Innehållet på den här webbsidan blir mer relevant om du väljer län.

Välj län nu
Visa inte igen

Du kan välja län när som helst för att få mer relevant information på webbplatsen.

Välj län nu

Växtbaserad matlagning med Madelene Lennartsson

bild på olika färgglada rätter vackert komponerade på ett bord.

Växtbaserad matlagning med Madelene Lennartsson

Välkommen att inspireras i det växtbaserade köket, med matlagningsinspiratör och kokboksförfattare Madelene Lennartsson.

Kom och var med när vi bjuder in till en heldag med inspiration, kunskaper, knep och praktiska övningar.

Innehåll

Här får du lära dig mer om att laga god, näringsrik och hälsosam mat. Välkommen till en heldag där teori och matlagning blandas.

Kanske vill du äta mer växtbaserad mat för den goda smakens skull, för hälsan eller varför inte för miljöns skull? Oavsett vad så kommer kursdagen ge dig de verktyg du behöver för att få in mer grönt i din matlagning. Du inspireras till nya sätt att tänka kring växtbaserad mat och får tips och övningar att ta med hem för att skapa såväl mättande som smakrika rätter.

Plats

För kursdagen välkomnas vi hem till ledare Madelenes eget kök, som hon till vardags använder för att fotografera och prova fram recept till sina egna böcker och sociala konton.

Adressen är i utkanten av Falköping och är tillgänglig med både kollektivtrafik och egen bil. Mer information skickas till alla anmälda inför start.

Pris

I kursavgiften ingår alla ingredienser vi kommer använda för matlagningen samt lunch, fika och dryck för dagen. Du får även med dig matlåda hem efter dagen.

Hållbart arrangemang

Ingredienserna som används i den här kursen är i största möjliga utsträckning naturliga och hållbart framställda. En växtbaserad kost kan minska risken för metabola sjukdomar som fetma och diabetes, samtidigt som den har en positiv inverkan på miljön genom att minska utsläppen av växthusgaser och användningen av naturresurser

Kursmaterial

Vi utgår ifrån boken Växtbaserat av Therese Elgqvists samt ledare Madelenes egen bok Hälsomat under kursdagen. Du behöver inte ha kursmaterialet för att kunna delta, men ledare Madelenes bok kan du köpa på plats vid intresse.

Ledaren

Madelene Lennartsson är en glad kreatör som inspirerar under namnet WholeBliss. Hon brinner för att sprida glädje och enkelhet kring mat, hälsa och personlig utveckling. Hennes egen livsstilsförändring resulterade i ett medicinfritt liv från sin autoimmuna sjukdom. Nu är hennes drivkraft är att inspirera andra till ett friskare liv.

#programförtvästvt25

Kontakt

Anton Adler
Folkbildningsutvecklare
Alingsås
anton.adler@studieframjandet.se
076-610 40 10

Välkommen att inspireras i det växtbaserade köket, med matlagningsinspiratör och kokboksförfattare Madelene Lennartsson.

Anmäl dig

Kom och var med när vi bjuder in till en heldag med inspiration, kunskaper, knep och praktiska övningar.

Innehåll

Här får du lära dig mer om att laga god, näringsrik och hälsosam mat. Välkommen till en heldag där teori och matlagning blandas.

Kanske vill du äta mer växtbaserad mat för den goda smakens skull, för hälsan eller varför inte för miljöns skull? Oavsett vad så kommer kursdagen ge dig de verktyg du behöver för att få in mer grönt i din matlagning. Du inspireras till nya sätt att tänka kring växtbaserad mat och får tips och övningar att ta med hem för att skapa såväl mättande som smakrika rätter.

Plats

För kursdagen välkomnas vi hem till ledare Madelenes eget kök, som hon till vardags använder för att fotografera och prova fram recept till sina egna böcker och sociala konton.

Adressen är i utkanten av Falköping och är tillgänglig med både kollektivtrafik och egen bil. Mer information skickas till alla anmälda inför start.

Pris

I kursavgiften ingår alla ingredienser vi kommer använda för matlagningen samt lunch, fika och dryck för dagen. Du får även med dig matlåda hem efter dagen.

Hållbart arrangemang

Ingredienserna som används i den här kursen är i största möjliga utsträckning naturliga och hållbart framställda. En växtbaserad kost kan minska risken för metabola sjukdomar som fetma och diabetes, samtidigt som den har en positiv inverkan på miljön genom att minska utsläppen av växthusgaser och användningen av naturresurser

Kursmaterial

Vi utgår ifrån boken Växtbaserat av Therese Elgqvists samt ledare Madelenes egen bok Hälsomat under kursdagen. Du behöver inte ha kursmaterialet för att kunna delta, men ledare Madelenes bok kan du köpa på plats vid intresse.

Ledaren

Madelene Lennartsson är en glad kreatör som inspirerar under namnet WholeBliss. Hon brinner för att sprida glädje och enkelhet kring mat, hälsa och personlig utveckling. Hennes egen livsstilsförändring resulterade i ett medicinfritt liv från sin autoimmuna sjukdom. Nu är hennes drivkraft är att inspirera andra till ett friskare liv.

#programförtvästvt25

Kontakt

Anton Adler
Anton Adler Samordnare annan finansiering

Liknande kurser inom Matlagning i Västra Götalands län