Förädla råvaror
Förädla råvaror
Hur förädlar man råvaror? Vad kan man göra? Vad behöver jag för utrustning? Vill du lära dig detta så är det här kursen för dig!
En dag där grunderna i surdegsbak, inläggningar, torkning, syrning/fermetering, och konservering lärs ut.
Det här är en teoretisk kursdag för dig som är nyfiken på att börja förädla egenodlade eller köpta råvaror eller redan börjat och vill lära dig mer.
Kursledarens egen erfarenhet varvas med litteratur i ämnet och genomgång av utrustning som behövs.
I kursavgiften ingår vegetarisk lunch, kaffe och te.
Cirkelledare Annilie Pettersson;
Odlar och förädlar råvaror på gården i Berga utanför Sala. Håller även kurser i grönsaksodling och tar emot studiebesök.
Annilie har gått två st folkhögskoleutbildningar inom ekologisk grönsaksodling. Hon är certifierad permakulturdesigner och yogalärare.
Som lärare är hon inspirerande, flexibel och lär ut erfarenhetsbaserat. Håller även kurser i grönsaksodling, föreläser och tar emot studiebesök.
Kontakt
Therese Jäderberg
Folkbildningsutvecklare – Djur, Natur och Miljö
Köping
therese.jaderberg@studieframjandet.se
0221-212 02
Dela sida:
Dela: